Vem är jag

I mitt arbete som mental tränare och stresscoach jobbar jag med att lägga till en ny dimension EI (emotionell intelligens) för presterande företag genom mental förändringsledning. Detta skapar hållbarhet och utveckling för både människor och företag alla blir vinnare.

Det fungerar på samma sätt som när idrottsmän tränar mentalt för att optimera sina insatser för att ta ansvar för sina resurser, för att nå sina mål och bygga vinnande team.

Media och publicerade artiklar;   

Så vänder du stressen till styrka
Artikel i Femina

Mental krockkudde Samtal i Klimakteriepodden om att skapa en Mental krockkudde som vi kan luta oss mot när vi ställs inför utmanande situationer och perioder i livet  https://play.acast.com/s/klimakteriepodden/3a5fed4c-7368-4662-8efc-bf96bc7716af

Stress som tillgång
http://www.wizwomen.se/stress-som-tillgang-2/                           

Vänd stressen till en styrka
Artikel ur Må Bra

Att bli hållbar
Artikel ur M magasin

Författarfattarintervju rörande min bok Mental Eco-driving                                        https://ibokhandeln.se/fakta/forfattarintervju-mental-eco-driving-med-kristina-persson/

Jag erbjuder mental förändringsledning, föreläsningar, workshop

Vi förlorar idag mycket kraft och fokus för att vi tappar målbilden genom att fastna i irrande tankar och multitasking som sänker kvalitén på det vi gör visar aktuell forskning, i USA talar man om otränat hjärnkapital.
Detta resursslöseri vill jag stoppa genom mental förändringsledning som ger er förståelse för hur er mentala kondition skapar kraft och rörelse mot era mål genom att;

  • Mentalt förhållningsätt frigör energi, glädje, motivation, fokus
  • Stärker det komplexa tänkandet, förbättrar kommunikation och relationer genom att du lättare läser av dina medarbetare och kunder
  • Din hjärna lyder vad du tänker förstå reptilhjärnan och strategiska hjärnan
  • Träna det nya hälsofrämjande ledarskapet genom självledarskap
  • Lära er balansera prestation och återhämtning för att undvika låsningar, konflikter och improduktivitet som leder till lågt hjärnkapital (dåligt resursutnyttjande)
  • Prioritera och våga välja bort
  • Bygga vinnande team

Gör inte samma sak och förvänta dig nya resultat. 
Är du redo för att lägga till en ny dimension EI genom mental förändringsledning i ditt presterande företag, för hållbara liv, hållbart företagande och ständig utveckling i vår föränderliga värld?

En undersökning av Capgemini Research Institute visar på 20% effektökning genom att jobba med EI.

Vill du veta mera om möjliga effekter och ROI så når du mig via mobil 0709 809 903 eller maila kristina@kpnmt.se

Jag är  Licensierad Mental Tränare och Stresscoach genom SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan). Jag har i över 10 år jobbat med mental träning.
Jag ”forskar” dagligen på mina mentala processer för att kunna lära ut detta magiska redskap på ett enkelt sätt, för att stoppa resursslöseriet som pågår för att vi inte förstår hur vår hjärna fungera och hur våra tankar påverkar vår energi och fokus.

Foto taget i samarbete med Vår Gård Saltsjöbaden

http://www.mentalatranarforbundet.se