Vem är jag

_DSC1762_2_webb

I mitt arbete som mental tränare och stresscoach jobbar jag med att lägga till en ny dimension EI (emotionell intelligens) för presterande företag, genom Närvarande Mental Träning. Detta skapar hållbarhet och utveckling för alla parter, både människor och företag.

Det fungerar på samma sätt som när idrottsmän tränar mentalt för att optimera sina insatser för att ta ansvar för sina resurser, för att nå sina mål och bygga vinnande team.

Media och publicerade artiklar;   

Mental krockkudde Samtal i Klimakteriepodden om att skapa en Mental krockkudde som vi kan luta oss mot när vi ställs inför utmanande situationer och perioder i livet  https://play.acast.com/s/klimakteriepodden/3a5fed4c-7368-4662-8efc-bf96bc7716af

Stress som tillgång
http://www.wizwomen.se/stress-som-tillgang-2/                           

Vänd stressen till en styrka
Artikel ur Må Bra

Att bli hållbar
Artikel ur M magasin

Författarfattarintervju rörande min bok Mental Eco-driving                                        https://ibokhandeln.se/fakta/forfattarintervju-mental-eco-driving-med-kristina-persson/

Jag erbjuder föreläsningar, workshop och individuell träning i Närvarande Mental Träning.

Vi förlorar idag mycket kraft och fokus för att vi tappar målbilden genom att fastna i irrande tankar och multitasking som sänker kvalitén på det vi gör visar aktuell forskning.
Detta resursslöseri vill jag stoppa genom Närvarande Mental Träning som ger er förståelse för hur ni kan använda era tankar för att skapa kraft och rörelse mot era mål genom att;

  • Ta ansvar för våra egna resurser
  • Prioritera och våga välja bort
  • Fokus på det vi kan påverka
  • Proaktivitet
  • Utveckla kommunikation, relationer, ledarskap och kreativitet
  • Ta ned alla ”bollarna i luften” och skjuta dem i mål för i luften gör de ingen nytta, de tar bara en massa kraft och fokus

Gör inte samma sak och förvänta dig nya resultat. 
Är du redo för att lägga till en ny dimension EI genom Närvarande Mental Träning för ditt presterande företag, för hållbara liv, hållbart företagande och ständig utveckling i vår föränderliga värld?

En undersökning av Capgemini Research Institute visar på 20% effektökning genom att jobba med EI.

Vill du veta mera om möjliga effekter och ROI så når du mig via mobil 0709 809 903 eller maila kristina@kpnmt.se

Jag är  Licensierad Mental Tränare och Stresscoach genom SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan). Jag har under de 10 senaste åren jobbat med mental träning i Stockholm.
Jag ”forskar” dagligen på mina mentala processer för att kunna lära ut detta magiska redskap på ett enkelt sätt, för att stoppa resursslöseriet som pågår för att vi inte förstår hur vår hjärna fungera och hur våra tankar påverkar vår energi och fokus.

Föreläsning Närvarande Mental Träning

http://www.mentalatranarforbundet.se