Citat ifrån träning i stresshantering

”Det var bra uppgifter som var nyttiga att reflektera över. Bli medveten om vart vi blir stressade, vårt beteende och nyttan med att bryta mönster. Även bra att bli medveten om avslappning och andning.”

”Kristina var otroligt duktig på detta och fick hela min uppmärksamhet när hon talade på
ett väldigt tydligt och lätt sätt att förstå. Sen att höra hur andra hanterar olika situationer var väldigt givande. Jättebra kurs helt enkelt!”

”Ökad medvetenhet bidrog till positiv förändring av vissa stressfaktorer och det var super bra!”

”Denna kurs fick mig att börja reflektera över hur jag egentligen mår, tänker och beter mig i min vardag. Detta har gett mig mycket insikter.”

”Det var både roligt och lärorikt. Vissa saker gav mer för mig än andra. En utav de intressantare sakerna tycker jag var när vi gick igenom andning. Även se hur stressad man är utan att tänka på det var något jag tyckte var intressant.”

”Kristina är som handen i handsken för detta. Pedagogisk, intressant och man håller sig vaken och alert under hela träningen, brinner för det hon pratar om, inspirerar och motiverar.”

”Blir inte så upprörd när jag tex står i kö i mataffären samt stressar inte till bussen längre.”

”Jag har fått många påminnelser och insikter där jag behöver förändra inställningen till mig själv och mitt synsätt på mig själv.”